info@vistapaint.nl +31(0)703694141

Wie zijn wij

NCoat – Nanocoating

NCoat is een dynamisch bedrijf dat Verfspecialiteiten op basis van nanotechnologie ontwikkelt, adviseert en distribueert. NCoat is al ruim 10 jaar de juiste gesprekspartner voor applicateurs, architecten vastgoedbeheerders zoals VVE beheerders, woningbouwverenigingen en institutionele beleggers als het gaat om het duurzaam beschermen van hun Vastgoed.

Nanocoatings beschermen en verduurzamen de ondergrond, door het gesloten oppervlak zal vervuiling minder snel plaatsvinden en zorgt voor eenvoudiger en dus makkelijker te reinigen oppervlakken. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve producten. Voortdurende investering in research en ontwikkeling zorgt ervoor dat NCoat zijn voorsprong in de markt behoudt.

Door het maken van telemade adviezen per project en het intensief begeleiden van de applicateur en het project wordt het optimale en duurzame resultaat bereikt. Naast de begeleiding op het werk worden applicateurs ook van te voren opgeleid en getraind in het NCoat nanocoating assortiment bij ons hoofdkantoor.

Introductie film